torsdag den 4. april 2013

Lav selv dit eget iPhone Cover

Lav selv iPhone Cover - Billigt og nemt

Det er nu muligt at du kan lave dit eget iPhone cover. Du sætter blot et billede ind på den pågældende hjemmeside, og derefter vil du kunne se dit lav selv iPhone Cover på et billede på computer-skærmen.
 Du kan så vælge enten at købe coveret og få det sendt til døren for en billigt pris, eller at lukke browseren og gå ud og trække noget frisk luft.

Ja, det er nemlig rigtigt. Du får lov til at se, hvordan dit design selv cover ser ud med dit personlige billede på, før du køber coveret.
Fordelen ved at designe dit eget iphone cover er, at din iphone cover bliver 100% personlig, og ingen andre i verden vil have samme cover.

Hvis du har lyst, kan du få lavet dit eget iPhone 5 cover - som jo er den nyeste muligt - men du kan også designe dit eget iPhone 4 cover og endda iPhone 3 cover. Det er rimelig smart, samtidig med at det er billigt.
Faktisk koster det helt ned til 250 kroner.

Så hvad billede skal du have på dit eget iPhone cover? Jeg tror jeg vælger et billede af min yndlings-fodboldpiller. 

Når du designer dit eget iPhone cover bliver det billede som du uploader trykt på et plastik iPhone cover. Det er altså ikke bare et klistermærke som bliver sat på.
Design dit eget iPhone cover består også i at vælge baggrundsfarven på iPhone coveret.
Der er set mange eksempler på design selv iPhone covers, eksempelvis billedet forneden. Det er 3 gode eksempler på, at mulighederne med design selv iPhone covers er. 

Husk: kun fantasien sætter grænser, nå du designer dit iPhone cover


Lav selv iPhone cover

Ingen kommentarer:

Send en kommentar